• XI. Harmos Károly Képzőművészeti Pályázat

     • A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége, a Szlovák Nemzeti Múzeum a Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeuma és a Szlovákiai Magyar Protestáns Oktatási és Közművelődési Egyesület 2018. március elején öt kategóriában meghirdette a Szlovákiai Magyar Iskolák és Óvodák XI. Harmos Károly Országos Képzőművészeti Pályázatát.

           A pályázatra 828 alkotás érkezett, melyekből 50 díjazásra került. A díjazottak közt volt iskolánk 8.B osztályos tanulója, Révay Kinga, egy viaszkarc technikával készült alkotásával, aki meghívást kapott egy tanulmányúttal egybekötött ünnepi kiállításra. Az eredményhirdetésre 2018. szeptember 28-án került sor Pozsonyban a Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeumában.

           Köszönjük a szervezőknek és a társszervezőknek az ajándékokat, a finom falatokat és a tartalmas kirándulást. Külön köszönet iskolánk igazgatóságának és az iskola mellett működő Szülői Szövetségnek, hogy biztosították számunkra az eredményhirdetésen való részvételt.

      Szabó Nikola

     • Értesítés

     • A Kazinczy Ferenc Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola igazgatósága értesít mindenkit, hogy 2018. október 4-én /csütörtökön/ a tanulóknak igazgatói szabad lesz, a tanítás szünetel.